Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

ReviconBarosta

Expertises

Expertises

ReviconBarosta heeft verschillende expertises in huis, die het bedrijf zijn eigen kenmerken geeft. Met deze expertises is ReviconBarosta in staat om de producten te maken en de klanten te beleveren die het nu al doet, maar zijn we ook een interesssante partner voor anderen.

Om te beginnen hebben we eigen engineering in huis. Hiermee kunnen we alle ideeen omzetten in een succesvol product of succesvol project.

We hebben jarenlange ervaring in de bouw van skids. Van klein tot groot, inclusief opbouwen en tests.

Apparaten en constructies hebben eveneens weinig geheimen voor ons. Alleen de constructie, of helemaal opgebouwd met alle apparatuur. Het is voor ons geen probleem.

ReviconBarosta bouwt ook tanks. Ronde, rechthoekige, platte, grote, kleine. Alles is mogelijk. Met vanzelfsprekend ook alle aansluitingen, en onder alle certificeringen. Een speciale vermelding is onze PED-certificering waard. Die houdt in dat wij gecertificeerde drukvaten mogen ontwerpen & produceren.

Zoals uit het bovenstaande ook al blijkt kunnen we ook verschillende onderdelen assembleren tot een eindproduct. Alleen opgebouwd uit de eigen geproduceerde delen, of in combinatie met toegeleverde producten. ReviconBarosta maakt er een werkend geheel van.

Speciale vermelding is er voor de formaten die we aankunnen. We noemen dat XXL. Snijden tot 8 meter lang en 2,5 meter breed. Zetten tot 8 meter lang, zelfs tot 10 dik. Constructies tot 15 meter groot, of 64 ton zwaar kunnen bij ons allemaal in een keer gebouwd worden.

En tenslotte hebben we ons ook gespecialiseerd in document controle. De hele papierwinkel die bij projecten, en met name gecertificeerde projecten gevraagd wordt. We hebben het zo ingericht dat het automatisch goed gaat, en goed wordt uitgevoerd.

 Heeft u nog meer vragen over een van onze expertises?

Neem contact op

Certificeringen