Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

Engineering

Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en geleverde prestaties. Significante toegevoegde waarde voor uw uitdagende projecten!

Eén van de sterke punten van Dumaco Woerden is de eigen engineeringsafdeling. Met twaalf man zijn wij in staat om uw idee vanaf het spreekwoordelijke bierviltje om te zetten in een berekend en uitgewerkt product. Er wordt ontworpen en gewerkt in het 3D programma Solid Works, wat tevens koppelingen heeft met ons ERP systeem en met de snij- en zetmachines.

Engineering is een cruciale stap in de totstandkoming van elk project. Naast de vormgeving en het ontwerp hebben wij de mogelijkheden in huis om stress-engineering en sterkteberekeningen uit te voeren om aan de ontwerpeisen te kunnen voldoen.

Elke product-markt-combinatie heeft specifieke engineers. Hiermee hebben we expertise opgebouwd op een groot aantal terreinen. We kunnen zodoende ook het juiste advies geven, en met u meedenken in het ontwerp en de uitvoering van uw project.

Doordat we het hele proces in eigen beheer hebben, zijn we vaak onderscheidend  en kosteneffectief op het totale project. Vanaf de ontwerpfase, via de inkoop en realisatie tot en met het testen en de aflevering. Onze project-engineers spelen daarbij een coördinerende en sturende rol.

Wilt u weten wat onze engineers voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

 

Certificeringen