Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

XXL Plaatwerk

Dumaco Woerden kan vaak een maatje meer. We hebben ons in eerste instantie vooral gespecialiseerd in RVS en aanverwante materialen die niet roesten. Doordat we staal volledig buitensluiten in onze fabriek, kunnen we ook garanderen dat er geen contaminatie optreedt tijdens de productie van uw producten.

Hier bovenop komt dan wat wij het concept XXL noemen. Dat begint al met het snijden. We hebben een nieuwe 10kW Bystronic Fiberlaser staan met het formaat 8000 x 2500 mm, waarmee we tot 30mm moeiteloos kunnen snijden. Waar veel van andere stoppen bij 6 meter, hebben wij de mogelijkheden om tot 8 meter te snijden.

Na het snijden kunnen deze platen ook gezet worden op onze tandem-kantbank. Normaal 2 banken van 4 meter, die worden gekoppeld tot een enkele bank die formaten tot 8 meter moeiteloos kan zetten. Tot een dikte van 10 mm. Zelfs in Duplex. We kunnen 1200 ton toepassen, er is een hoop mogelijk. 

Deze groot formaat platen kunnen we vervolgens verwerken in diverse constructies. Of ze nu gewalst moeten worden tot een ronde tank, of we maken er een rechthoekige constructie van, het kan allemaal. Met een hal die tot 15 meter hoog is, en met kranen die tot 64 ton kunnen hijsen, kunt u zich voorstellen dat er behoorlijke constructies bij ons de deur uitgaan. En de grote toegangsdeur geeft ons ook op dat vlak weinig beperkingen.

Heeft u een XXL Plaatwerk nodig?

Neem contact op

016-01-xxl-03.jpg

Certificeringen