Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

Snijden

ReviconBarosta beschikt over verschillende vormen van snijden. Een waterjet van 6000 x 2000 mm geeft ons de mogelijkheid om dikkere plaat tot 100 mm te snijden. Daarbij zijn we in theorie niet eens gebonden aan het soort materiaal. In de praktijk hebben we al eens kunststoffen en steen gesneden, alhoewel dit wel tot de uitzonderingen behoort. We houden ons liever bij de roestvast staal soorten.

Lasersnijden kunnen we op twee machines. Een machine beschikt over een CO2-laser met een bed van 8000 x 2500 mm. De dubbele tafel maakt het mogelijk om te beladen/ontladen terwijl er gesneden wordt. Dit maakt een efficiente benutting van de capaciteit mogelijk, en biedt ons bij complexe vormen ook de mogelijkheid om onbemand wat langer door te gaan dan de kantooruren. Deze lasersnijder kan diktes aan tot 20 mm.

De tweede machine is een fiberlaser met automatische belading/ontlading. De laser is heel snel maar is beperkt in de dikte die hij aankan. Platen tot een dikte van 4 mm, en met afmetingen tot 3000 x 1500 mm zijn geen probleem voor deze machine. Zeker repeterend werk in grotere aantallen is heel interessant op deze machine.

Heeft u een snijdopdracht? 

Neem contact op

Certificeringen