Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

ReviconBarosta

Materialen

Materialen

ReviconBarosta BV kan naast de kennis van onder andere RVS304 en RVS316 ook leunen op jarenlange ervaring in het verwerken van Super Duplex en hoognikkel legeringen als Incoloy en Inconel. Wij weten precies hoe deze materialen verwerkt moeten worden en hebben binnen deze materialen ervaring in zowel engineering alsmede productie. Wij hebben gecertificeerde lassers om deze materialen te verwerken en ook onze medewerkers binnen de machine-afdelingen weten precies wat er wel of niet kan bij deze materialen.

Onze focus is RVS. Wij garanderen geen Carbon Steel binnen onze muren te verwerken. Om extra garanties af te kunnen geven op de roestvaste eigenschappen beschikken wij over een beitsafdeling met dompelbaden 7x3x3 meter.

De meeste gebruikte RVS vormen zijn RVS 304 en RVS 316, beide typen zijn austenitische roestvast staal soorten. Austentisch roestvast staal is aantrekkelijk door de hoge corrosiebestendigheid en is daarmee uitermate geschikt voor toepassingen in agressieve milieu factoren.

Daarnaast hebben wij veel Super Duplex, Incoloy 825 en Inconel 625 op voorraad.

Kunnen we u ergens mee helpen? 

Neem contact op

Certificeringen