Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

Tankbouw

Dumaco Woerden is uw ervaren partner voor al uw tankbouwprojecten. Wij hebben vele jaren ervaring in de engineering en productie van ronde en rechthoekige tanks. Dankzij onze grote/hoge productiehal zijn wij instaat om tanks van groot formaat te produceren. Voor meer informatie kunt u hiervoor kijken op de pagina XXL Plaatwerk.

Door onze ervaring zijn wij instaat het gehele proces met u mee te denken of het nou om tanks, drukvaten, hoppers, afscheiders, warmtewisselaars of andere producten gaat u bent bij ons aan het juiste adres. Naast de “standaard” engineering zijn wij ook instaat eventuele krachtberekeningen en certificering voor u te verzorgen. Wij zijn dus in staat een totaal oplossing voor u te bieden waardoor u verzekerd bent van een succesvol project.

 Een aparte vermelding binnen de tankbouw verdient de PED certificering. Deze certificering geeft aan dat wij gecertificeerde drukvaten kunnen en mogen bouwen, compleet met alle bijbehorende tests en certificaten. Afhankelijk van medium en specificaties wordt er binnen de van toepassing zijnde klasse een vat ontworpen en getest, alvorens het wordt afgeleverd. Voor een optimale veiligheid kunt u bij Dumaco Woerden terecht.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

05-02-rose-dsc06143-highresedit.jpg

 

Certificeringen