Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

Kernwaarden

1. Wij maken impact

We doen allemaal ons werk. Maar niet omdat het een verplichting is, maar omdat we impact willen maken. Impact op onze interne organisatie als team en als een goede werkgever. Maar ook groter: Impact met onze kennis en impact maken met ons product.
Waardering, iets willen neerzetten, echt iets kunnen doen en veranderen.

2. Wij doen het samen

We werken allemaal samen. Onze mensen op kantoor en de mensen op de vloer, maar ook onze mensen en onze klanten. Het werkt alleen als we allemaal samen werken. Het liefst zo vroeg mogelijk in het proces.
Gezamenlijkheid, samen, verantwoordelijkheid. 

3. Wij zijn eerlijk

Wijk zijn eerlijk & betrouwbaar in ons werk en ons advies. Ook als het niet is wat de klant wil horen. Als het ja is, is het je en nee is ook echt, nee. Dat doen we vanuit onze kennis & kunde, maar ook vanuit ons geweten. Zo bouwen we aan wederzijds vertrouwen.
Betrouwbaar, eerlijk.

 4. Altijd ontwikkelen

Het liefst doen we het morgen alweer beter en is stilstand achteruitgang. Daarom blijven we ontwikkelen. Niet omdat het moet, maar omdat het in ons zit. Zowel persoonlijk als in het bedrijf. Blijven leren hoort bij ons.
Ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling.
 
5.  Dé specialist

Wij zijn dé RVS specialist, daar staan we bekend om in de markt en bij onze klanten. We leveren de gewenste kwaliteit. Onze kennis & kunde maakt dat we veel kunnen betekenen, juist vroeg in het proces.
Zelfvertrouwen, deskundigheid, kwaliteit
 

Certificeringen