Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

ReviconBarosta

Over ons

Over ons

Dumaco Woerden / ReviconBarosta is in 2018 ontstaan uit de bedrijven Revicon (A.D. 1986) en Barosta (A.D. 1976). In 2018 waren beiden ondernemingen onderdeel geworden van de investeerder Convent Capital, die de fusie initieerde. In 2019 werd ReviconBarosta vervolgens onderdeel van de Dumaco-groep. Een groep van 7 metaalverwerkende bedrijven, verspreid over Nederland. Binnen Dumaco heeft ReviconBarosta een unieke positie weten te bewerkstelligen door middel van specialisaties in engineering, gecertificeerd laswerk en XXL snij- en zetwerk. 

Sinds 2023 gaan wij verder onder de naam 'Dumaco Woerden

Dumaco Woerden levert kwalitatief hoogstaande RVS plaatwerk oplossingen. Van samengestelde componenten tot complete installaties.

Dat doen wij niet als leverancier maar als een partner. Het liefst zijn we een echte (sparrings) partner. Hoe eerder we aan tafel zitten, hoe meer we toe kunnen voegen aan uw project.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die weten wat er speelt in onze markt. Engineers die het liefst impact maken door hun kennis en door ons product. Zo kunnen u, onze klanten optimaal bedienen en ontzorgen.

Wij houden van een uitdaging en denken graag met u mee. Waar we altijd met een eerlijk advies zullen komen.

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel en dus is afspraak echt afspraak.

Zo zijn wij de grootste onafhankelijke RVS componenten leverancier van Nederland geworden. ReviconBarosta is uw RVS plaatwerk partner. We gaan graag een stapje verder, om ook uw project te laten slagen. Wat is uw uitdaging?

Certificeringen