Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact

PED Module H + H1

We zijn erg trots dat we het certificeringstraject voor Module H en H1 voor de PED met succes hebben afgerond. Dit in nauwe samenwerking met Lloyd’s Register.
Dit houdt in dat we drukapparatuur (zoals tanks, vaten en leidingwerk) mogen ontwerpen én produceren, zonder tussenkomst van een keuringsinstantie. Hierdoor kan bespaard worden op de inspectiekosten en kunnen we u deze producten nóg interessanter aanbieden.

Deze certificaten gelden tot en met de zwaarste categorie binnen de PED. Dit staat voor ‘Pressure Equipment Directive’ en is de Europese Richtlijn voor Drukapparatuur. Uiteraard blijft het bij ReviconBarosta mogelijk om te leveren volgens de andere modules van deze PED richtlijn.
Voor het maken van drukapparatuur hebben we alle kennis en kunde in huis. Onze gespecialiseerde engineers informeren u graag over de mogelijkheden.
Voor het behalen van het H1 certificaat hebben we het drukvat gebruikt wat zichtbaar is op deze foto’s. Dit buffervat hebben wij voor 1 van onze klanten mogen produceren en zal worden toegepast in de procesindustrie.Terug naar het overzicht

Certificeringen