Wij bieden per product en markt bijbehorende contact gegevens

Contact


Projecten

30 november -1

Recent zijn wij geïnterviewd door Metaalnieuws, via onderstaande link is dit interview te lezen.

 


30 november -1

Zo hebben we het laatste jaar in nauwe samenwerking met de Dumaco vestigingen in Oss en Hardinxveld behoorlijk wat damwand panelen mogen snijden en zetten in RVS 316. 
De toepassing is een LNG project in het arctisch gebied.


30 november -1

Voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie produceren wij regelmatig ‘vertrekschoenen’ op maat in RVS 304 of 316.


30 november -1

Onlangs hebben wij luchtkanalen ontworpen en geproduceerd in RVS304.


30 november -1

Onlangs hebben we voor een vaste klant in de olie & gas dit 'cabinet' geproduceerd in RVS 316. Vanaf het ontwerp tot en met het gebeitste & gemonteerde eindproduct is dit door ons in Woerden gerealiseerd.


30 november -1

Wij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij dit project, zodat we in nauwe samenwerking met zowel onze opdrachtgever als de eindklant tot dit ontwerp zijn gekomen. Wat een jaar geleden begon met een praatplaatje, is nu dit indrukwekkende eindproduct geworden.


30 november -1

Onlangs hebben wij 2 hogedruk filtervaten mogen ontwerpen en produceren in RVS 316.


30 november -1

Piping! Onze ervaren project engineers & gecertificeerde lassers van de 'grijze cel' houden zich met niets anders bezig.


30 november -1

ReviconBarosta verbeterde het oorspronkelijke ontwerp van een LNG dome sampler.

De Rotterdamse haven is een wereldspeler op het gebied van de handel in Liquified Natural Gas (LNG), ook wel vloeibaar aardgas genoemd. De overslag in de haven neemt de laatste jaren een vlucht door de toenemende vraag naar milieuvriendelijker transport voor schepen en andere toepassingen. 

In vloeibare vorm is het volume van LNG bij een temperatuur van -162 graden Celsius bijna 600 keer kleiner dan gasvormig aardgas. Op die manier kan het zeer efficiënt en veilig worden opgeslagen en getransporteerd. De vraag naar grote opslagtanks, waarin het vloeibare gas onder extreem lage temperaturen opgeslagen kan worden, stijgt. Daarbij is het van groot belang om bij verkoop de kwaliteit van het LNG te meten. Ook op dit gebied kan ReviconBarosta veel betekenen.


30 november -1

We zijn erg trots dat we het certificeringstraject voor Module H en H1 voor de PED met succes hebben afgerond. Dit in nauwe samenwerking met Lloyd’s Register.
Dit houdt in dat we drukapparatuur (zoals tanks, vaten en leidingwerk) mogen ontwerpen én produceren, zonder tussenkomst van een keuringsinstantie. Hierdoor kan bespaard worden op de inspectiekosten en kunnen we u deze producten nóg interessanter aanbieden.Certificeringen